Velkommen til

slangerup svømmeklub.

Vi er en af nordsjællands største svømmeklubber og med en meget bred vifte af tilbud til alle der elsker vand.

Mere om SLSK Sådan bliver du medlem

Info

Slsk Masters er holdet for svømmere, som ønsker at dyrke svømning seriøst og målrettet i et hyggeligt socialt fællesskab. Vi har til at starte med 1 træningspas om ugen, dog med mulighed for træning i Ølstykke og Jyllinge, hvis behovet opstår.

På holdet prioriterer vi kvaliteten i hvert enkelt træningspas og står ved, at træningen er et mål i sig selv. Træningen er derfor præget af stor variation indenfor alle fire stilarter.
Masters kan også blive et konkurrencehold. Op til stævner træner vi målrettet mod svømmernes specialediscipliner, således at de får stor mulighed for at specialisere sig i teknik og udvikle den fornødne fysiske kapacitet til at kunne prøve kræfter med danmarks øvrige mastershold. Stævneforslag kunne være 4 gange om året, men det er intet krav at deltage i stævner, alligevel  skal holdet  altså tegne sig for seriøst træning og samtidigt huske at have det sjovt!

Aldersgrænsen for at blive Master er 25 år. Men er du yngre er du også meget velkommen på dette hold. Er man under 25, er man i "Pre-master"-gruppen.
Der er mulighed for at komme ind under A6 startfællesskabet senere, og der vil også blive tilbudt de enkelte at tage officialskurser, så man kan hjælpe i A6 ved stævner. Vi håber at mange af jer med vand i blodet kunne finde lysten frem igen, ser i siden her så hjælp os, spred budskabet, så vi kan få gang i et godt mastershold. www.svommeleder@slsk.dk

Klik venligst her for at læse hele beskrivelsen

(V508) Masters
Tid/Sted
Torsdag 20:15-21:45 Slangerup Svømmehal, Store bassin
Instruktør: Birger Jensen /
Betalingsplan
Halvårlig - 01.01-01.07
Tilmeldte
7/15
Kort beskrivelse
Masters = voksne der gerne vil svømme, forbedre formen, lære endnu mere teknik og måske deltage i mastersstævner Træner er tri svømmer plus ironmann, så her er masser af god træning til dette også
Pris
337 (675) kr.
Tilmeld