Kære forældre.
 
Så nærmer tiden sig for opstart og her kommer lidt praktisk info til jer der skal svømme på Skolen ved Kæret i Frederikssund.
 
Adressen er:
Kærholm
Skolen Ved Kæret
Åbjergvej 28
3600 Frederikssund.
 
Vi starter op fra på Fredag den 1 september.
 
Alle holdene er med max 8 børn og der vil være lidt puslemåtter i omklædningsrummene. En god ide at få jer fordelt i herre/dame rummene, pladsen er trang. Så vi henstiller til, at tøj ovs. bliver lagt i taske, eller pakket godt til side og at vi alle viser hensyn.
Der må gerne være tilskuere inde i hallen og kigge på, ønsker man at tage billeder eller filme, så venligst tal med instruktøren - alle bedes rydde op efter sig, da instruktøren er alene i hallen.
Badebleer i vandet bruger vi ikke, men vi bruger tætsidende badebukser, vi satser på at kunne finde badebukser frem i byggerodet i Slangerup og at vi har dem med til jer der ikke har Man må gerne selv have med, men det skal være tætsidende bukser.
Vi bruger sms til at give besked om akutte aflysninger ved uheld i vandet ( afføring og opkast ). Og derfor er det en god ide at sørge for at holde profilen opdateret ved skift af tlf. nummer.
Svømmetiden er 30 min og der er adgang til omklædning 15 min. før holdstart.
Efter planen så rykker vi tilbage til Slangerup den 18 november. vi ønsker jer god fornøjelse med svømningen.
 
Venlig hilsen Slangerup svømmeklub
Klubmodul