Kære forældre og svømmere.
 
Så nærmer tiden sig for opstart og her kommer lidt praktisk info til jer der skal svømme På Metalskolen i Jørlunde
Adressen er:
Metalskolen
Slagslundevej 13
3550 Slangerup
 
Vi starter op fra på Fredag den 1 september.
 
Vi er gæster på Metalskolen og der kan være kursister mens vi er tilstede. Vi har nogle enkelte retningslinier vi vil bede jer hjælpe med til at bliver overholdt.
Ved ankomst til Metalskolen parkeres biler til venstre på p-pladsen, Den store plads foran hovedindgangen er bilfri.
Adgang er ved hovedindgangen og lige inden for døren er der en vindeltrappe til venstre, den skal alle i svømmeklubbe benytte og så er det bare at følge skiltene ned til omklædningsrummene.
Mens jeres børn svømmer kan man gå rundt og kigge, evt. nyde en kop kaffe i biblioteket, eller besøge skolens meget fine og spændende museum . Kaffeautomaterne står på gangene og det er gratis som en service fra Metalskolen, dog bedes alle huske at står der kage/frugt, så er det fingrene væk - det er til skolens kursister.
Inde i svømmehallen er vi klar til jer og holdene er lidt spredt sammensat. Fryser de mindste, så løser vi det med en våddragt, det tager vi hen af vejen - alt er nyt og spændende, vi skal lige i gang.
Vi bruger sms til at give besked om akutte aflysninger ved uheld i vandet ( afføring og opkast ). Og derfor er det en god ide at sørge for at holde profilen opdateret ved skift af tlf. nummer.
Svømmetiden er 30 min og der er adgang til omklædning 15 min. før holdstart.
Vi har på metalskolen nogle enkelte lukkedage, de kommer op på skemaet med lukkedage.
 
Efter planen så rykker vi tilbage til Slangerup den 18 november. vi ønsker jer god fornøjelse med svømningen.
Klubmodul