Efterår 2016 - forår 2017 01.09.2016  -  31.12.3000
Vejledning
Tilmelding til nødsvømning:
 
Tilmelding Skolen v. Kæret er baby og krabbe - der står K efter hold nr. EKS: 4K
 
Tilmelding Frederikssund svømmehal - der står F efter hold nr.  EKS: 4F
 
Tilmelding til Metalskolen - der står M efter hold nr. EKS:4M
 
Røde og blå svømmer på samme hold: Store delfiner, børn begyndere, Børn let øvede
 
Alle de mindste søløver i varmt vand - alle de store søløver i "koldt" vand - det samme for delfinerne - vi sørger for at aktiviteterne er så de ikke fryser og vi har våddragter med til de kuldskære.
 
Du betaler 10% ved tilmelding og resten trækker vi den 20 juni.
 
Du betaler 100% ved tilmelding efter den 20 juni. 
 
Deadlines skal respekteres, da vi trækker automatisk 2 gange om året. 20 juni + 20 januar
Deadline for udmelding er:
31 maj og 31 november  

A holdet A6 (A6E)
Dette er vores elitehold i startfællesskabet A6.
 
Se mere på www.a6-swim.dk
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Aqua fitness (AQF)
Aquafittnes.

Aquafitness for både mænd og kvinder!

Prøv en anderledes måde at bevæge dig på i vand. Der er fuld fart på og god musik. Få trænet konditionen og styrket hele kroppen. Vi starter med en grundig opvarmning og forsætter med mere konditions- og styrkeprægede øvelser med forskellige hjælpemidler. Vandmodstanden giver en meget effektiv træning, og kravet til balance i vandet styrker de små stabiliseringsmuskler i mave og ryg. Vi arbejder i hele basinet, både i lav og dyb ende, så dig der ikke kan svømme kan også være med. Dette hold er i det store basin.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Aqua fitness for gravide (AQ GR)
Aquafittnes og bevægelse i vand for gravide, en dejlig og sund motionsform for dig der er gravid.
Holdet er for alle gravide uanset hvor langt de er henne i forløbet. Holdtræningen har som formål at give de gravide kvinder en mulighed for at forberede kroppen på den øgede belastning der kommer, eller allerede er til stede, typisk i ryg og bækkenets led, som følge af en graviditet. Dette opnås gennem styrke og stabilitetstræning. Holdet giver også mulighed for at opnå kredsløbstræning på en skånsom, men effektiv måde. Uanset hvilke forudsætninger man kommer med vil træningens intensitet og øvelser kunne tilpassen den enkeltes behov og niveau. De gravide giver udtryk for en behagelig fornemmelse af bevægelsesfrihed og vægtløshed da kropsvægten reduceres med op til 80 % ved bevægelse i vand. De fleste vælger at starte ved graviditetens 5 måned, men man kan sagtens starte både tidligere eller senere. Dette hold må gerne flekse imellem mandag og tirsdag.
Undervisningen foregår i vores store varmtvandsbasin
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Aqua jogging (AQJ)

 
Aquajogging er en ny form for motion i vand, hvor vægtløsheden gør, at alle kan deltage, selv om de lider af en skavank.

Aquajogging er en meget effektiv motionsform for dem der gerne vil være i god form eller tabe nogle kilo.

 Aquajogging er noget mere intens og giver langt større udbytte end det kendte vandaerobic. Det indeholder mere pulstræning og kan med lethed måle sig med motionslokalerne - samtidigt er det meget sjovere og langt mere behagelig form for motion. Det er iøvrigt en anderledes fornemmelse at prøve at svede i vand - det kan du opleve i Aquajogging.

Aquajogging er godt for både kvinder og mænd, der ønsker at få tilført ny energi og velvære i hverdagen.

Aquajogging foregår i det dybe bassin med et special bælte og vægte på arme og ben.

Du behøver ikke at kunne svømme for at deltage på dette hold.
 
 
 

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

B holdet A6 (A63)
Dette er vores trediehold i startfællesskabet A6.
 
Se mere på www.a6-swim.dk
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Børn Begynder RØD (BBR)
Undervisningen foregår i det store bassin. Svømmerne på dette hold er enten helt nybegyndere eller har svømmet på vores Delfinhold. Man behøver ikke at have nogle svømmekundskaber for at starte på dette hold.
Først og fremmest arbejder vi med vandtilvænning og vi tumler meget i vandet, derefter:
 Arbejder vi  med svømning på mave og ryg, dykning, flyd og glid, spring fra kant samt svømning under vandet. Svømmerne undervises i korrekte teknikker, primært i crawl og rygcrawl, og al undervisning foregår under konceptet: indlæring under leg. 
Vi svømmer helt uden bælte og vinger og der er hjælpere i vandet.
 
Vi har i okt/nov en distanceprøve, hvor barnet får diplom + mærke med hjem ( svøm så langt du kan på 1/2 time ).
Vi vurderer løbende det enkelte barn og kan vi se at barnet er klar til større udfordringer, så anbefaler vi at rykke til børn let øvede.
Der er løbende tilmelding til holdet, og vi forbeholder os ret til at flytte fejl placerede børn.
Der vil også være mulighed for at deltage i begynderstævner og klubmesterskaberne,
Alderen på dette hold er normalt 6 til 8 år, men det skal ikke forstås som faste aldersgrænser. Er du i tvivl om, om dit barn kan svømme på Børn Begynder, så kontakt vores svømmeleder på: svommeleder@slsk.dk
 
Er der særlige hensyn, der skal tages, såsom hvis barnet har epilepsi, diabetes eller anden sygdom, som vi bør kende til, så skriv det i feltet med bemærkning ved tilmelding og giv gerne også besked til underviseren.
 
Næste niveu i svømmeskolen er: Børn Let øvede eller talent
Målsætning: Hop ned i vandet og flyde. Stå på hænder i vandet, sidde på bunden. Vende fra ryg til mave og fra mave til ryg. Lave forlæns og baglæns koldtbøtter. Hente dykke ting på bunden i lav ende og midvejs i basinet. Lave afsæt fra kant og dykke på bund. Lave delfinhop. Svømme 12 meter uden at stå på bunden. svømme 4 baner rygcrawlben med plade eller slange uden at stå på bunden, svømme 2 baner rygcrawl og crawl uden at stå på bunden
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (16)

Børn Let Øvede RØD (BLØ)
På dette hold arbejder vi videre med den grundlæggende undervisning, og grovere fejl tilrettes. Stilarterne crawl, ryg, bryst og butterfly samt dykning i dyb ende og hovedspring indlæres. Vi underviser meget i flyd og glid samt vandtrædning og undervisningen er en fin balance mellem indlæring under leg, vi svømmer ikke ret mange baner, men vi bruger vandet anderledes og træner teknik og balance. Her er ikke bælter på svømmerne og alle skal kunne være på dybt vand.
 
Vi har den obligatoriske distancesvømning i okt/nov, svøm så langt du kan på 1/2 time
Der vil også være mulighed for at deltage i begynderstævner og klubmesterskaberne,
Der er løbende tilmelding, og vi forbeholder os retten til at flytte fejlplacerede børn :)
 
Alderen på dette hold er typisk fra 7 til ca 10 år, men det skal ikke forstås som faste aldersgrænser.
 
Er der særlige hensyn, der skal tages, såsom hvis barnet har epilepsi, diabetes eller anden sygdom, som vi bør kende til, så skriv til svømmeleder på:
svommeleder@slsk.dk og  meget gerne også i feltet med bemærkning ved tilmelding og sig det til underviseren.
 
Næste niveu i svømmeskolen er: Børn øvede eller talent.
 
Målsætning:
korrekt vejrtrækning i crawl, lave koldtbøtter og bruge dem i vendinger. 2 baner delfin ( bevægelselser ). Svømme 2 baner brystsvømning. svømme 4 baner crawl uden at stå på bunden. Svømme 4 baner rygcrawl uden at stå på bunden. Lave forskellige spring fra kanten + hovedspring. Kende til livredning på børneniveu, kunne dykke efter medie på bunden og samle op. 
 
 
 
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (17)

Børn Øvede (BØ)

På Børn Øvede bliver kravene til svømmerne skærpede, vi leger selvfølgelig stadig øvelserne ind. Svømmeren forventes selv at deltage aktivt i at forbedre sine teknikker.
Teknikkerne i de kendte stilarter - crawl, rygcrawl og brystsvømning, samt de tilhørende starter og vendinger - finpudses, og farten øges. ( På udvalgte svømmedage træner vi fart og distance ) men vi bruger vandet anderledes og træner meget teknik.
Der undervises derudover meget mere i Butterfly – i daglig tale Fly og som følge af at vi har alle 4 stilarter med, kan svømmerne her svømme en IM enten på 100 eller 200 meter. ( Individuel Medley er alle 4 stilarter svømmet sammenhængende )

Udover undervisning i svømmeteknikkerne, vil deltagerne også få en let indføring i Livredning.

Alderen på Øvede hold er meget varierende. Svømmerne vil normalt være fra 8 år og opefter.

Vi har den obligatoriske distancesvømning i okt/nov + "Svømmeprøve 2" i maj måned og
der vil også være mulighed for at deltage i begynderstævner og klubmesterskaberne,
Er der særlige hensyn, der skal tages, såsom hvis barnet har epilepsi , diabetes eller anden sygdom, som vi bør kende til, så skriv til svømmeleder på:
svommeleder@slsk.dk  og også meget gerne i bemærkningsfeltet ved tilmelding, samt sig det til underviseren.
 
Næste niveu fra dette hold kan være: Talent, Vilde Teens. På dette hold sælger vi også julekalendere, pengene går til klubarbejde i klubben og som tilskud til en årlig udflugt. Det er selvfølgeligt frivilligt at sælge julekalender.
 
Målsætning:
Bjerge 25 m. med person. Lave startspring. saltovendinger i crawl. rygcrawlvendinger. Svømme langt under vand, gerne med flybenspark. Svømme en IM. Lave skoddeøvelser og træde vande. spring på forskellige måder. Dykke og samle ting op fra dybt vand. Koordinere vejtrækning med arm og benbevægelser. 

 <

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (13)

C holdet A6 (A6 kon)
C holdet  er første step i startfællesskabet A6. Dette hold træner 3 gange ugentligt, deltager i stævner og kommer på træningslejre.
 
Se mere info på www.a6-swim.dk
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Delfiner RØD (DEL)
Delfinholdet  er for børn som er trygge ved at være i vandet, indlæring foregår også her under leg, der bliver lagt vægt på at børnene lærer de mest grundlæggende teknikker i crawl, rygcrawl og brystsvømning og vi prøver også kræfter med butterfly ( Delfinsvømning ). Vi dykker, hopper, flyder og glider og lærer at klare sig på dybt vand uden brug af bælte.
Dette hold bruges også som en sluse til det store bassin. Alder 5 til 6 år og der er løbende tilmelding.
Mindre børn og børn der ikke er trygge skal starte på søløvehold - har du et barn der er bange for at få hovedet under vand og som har svært ved at slippe - så anbefaler vi en periode på et hold for forsigtige børn
Der er ikke forældre med i vandet og vi anbefaler man vænner sit barn til selv at gå ind og stille sig på den gule stribe i svømmehallen. 
 Forældre kan kigge på flere gange i løbet af en sæson, se på forsiden af www.slsk.dk en plan over kigge på dage
 Børn fra 7 år og opefter skal bruge de respektive omklædningsrum. Forældre bedes vente i cafeområdet og ikke i omklædningsrummet.
 
 
Er der særlige hensyn der skal tages, har barnet epilepsi, diabetes  eller anden sygdom vi bør vide om, skriv til svømmeleder på:
 
Næste niveu i svømmeskolen er: Børn begynder eller Børn Let Øvede eller talent.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (6)

Dyk,spring og snorkle (DYK)
Holdet hvor du aldrig ved hvad der skal ske,,
Dette hold er til den der gerne vil spring dykke og have det sjovt. der vil blive lagt vægt på barnet er fortrolig for vand, god til at svømme færdigheder og ikke er bange for at prøve noget nyt.
For at komme på dette hold KRÆVES en bestået prøvetime, dette aftales på mail, med træner, gennemsvømmeleder påsvommeleder@slsk.dk
Man SKAL have sin egen maske og snorkel. Køb af udstyr kan aftales med instruktøren ved opstart.
Som noget nyt tilbyder Slangerup Svømmeklub flaskedykning i PADI regi.
Med et PADI certifikat kan man dykke overalt i verden. Dette er IKKE indeholdt i prisen, men er egenbetaling. 
Er der fædre, mødre, søskende eller andre der er interesseret i et dykkerkursus , så snak med instruktøren.
 
Har barnet epilepsi, diabetes eller anden sygdom skal instruktøren vide dette, med henblik på sikkerhed.
Denne information sendes til svømmeleder på: svommeleder@slsk.dk ,der vil videre give informationen til instruktøren.
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Forsigtige børn (FSB)
Forsigtige børn og vandskrække børn
Dette hold er oprettet for at kunne hjælpe børn til en større tryghed i vandet, børn der er decideret bange for at få hovedet under vand, børn der ikke tør slippe kanten, hoppe i vandet fra kanten etc. Man kan starte på dette hold for så senere når man er klar blive sluset ud på de andre børnehold i klubben, eller man kan i en periode komme på holdet, hvis der er behov for ekstra hjælp. Holdet henvender sig typisk til børn i alderen 5 til 12 år. Deltagelse på dette hold kræver adgang via svommeleder Laila Holmskov.
Vi har 2 slags hold, der er hold i det varme vand og hold i det "kolde" vand, så vidt det er muligt, så vil vi gerne have børnene fra +7 tilmeldt i det "kolde" vand og de mindre børn i det varme vand. Større børn kan efter aftale med svømmeleder starte i det varme vand.
Vi er ekstra undervidere på i vandet, der er max 12 børn på hvert hold. Der er forældredag som på de andre hold.
Der kan være mange årsager til, at et barn er utryg i vand, har jeres barn været udsat for en ulykke i forbindelse med vand, er det vigtigt vi kender til det, er der andre årsager, fortæl os det, så kan vi bedre hjælpe barnet godt på vej til en god svømmeoplevelse. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Hensyntagende vandmotion (HSM)
Hensyntagende motion i det varme vand for voksne.

Holdet er en blanding af aquafittnes og sjov voksenleg. Her kan du få god sund motion uden at overbelaste dine led. Øvelserne er tilrettelagt så alle kan være med og du behøver ikke at kunne svømme for at være med. Led og muskler er ikke det eneste der får en god omgang her, lattermusklerne bliver også rørt, temmeligt meget endda. Vi har plads til alle, også gravide, som er en del af vores fleksordning. Vi ligger i ydertimerne og det gør at der er mange fordele på disse hold.
 
Kontakt meget gerne svømmeleder for en prøvetime på mail: svommeleder@slsk.dk
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Krabbeholdet (KRB)
Krabbeholdet er en naturlig forsættelse fra babyholdet, eller hvis du som ny lille svømmer i alderen 2 til 4 år skal starte med at svømme og ikke er tryg ved at undvære mor/far i vandet. Alderen spænder fra 2 til 4 år og underviseren varierer undervisningen, så der er noget for alle. Efterhånden som de "store" får mod på at svømme selv, så sluser vi over til søløveholdene.
 
På dette hold er vi helt vilde med at lege og fantasien har ingen grænser, vi tager til Australien, vi leger cirkus, vi svømmer som havets dyr og meget meget mere, alt imens vi bliver fortrolig med vandet og lærer de første svømmetag.
 
Vi bruger IKKE armvinger og bælter . Tilmeldingen giver adgang til en forældre pr. barn. 
Krabbebørn og forældre kan være i klovnebasinnet efter svømmetimen 
Der er løbende tilmelding til holdet.
 
Næste niveu er Søløveholdet fra 3+ , hvor man svømmer uden forældre.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (7)

Livredning (LIV)
Livredderholdet. På dette hold er undervisningen lagt an på livredning, som noget nyt, så er prisen sat væsentligt ned, holdet træner i en ydertime, vi håber at flere - også unge kunne få lyst til at lære livredning, en diciplin alle burde kunne.
 
Vi har plads til elever fra politi, falck og andre der har brug for gyldig prøve til deres uddannelse, kontakt gerne svømmeleder for yderligere information og pris.
 
Ønsker du at gå op til livredderprøven, så betaler du selv prøven og bevis, max 200 kr. 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Masters (MAS)

Slsk Masters er holdet for svømmere, som ønsker at dyrke svømning seriøst og målrettet i et hyggeligt socialt fællesskab. Vi har til at starte med 1 træningspas om ugen, dog med mulighed for træning i Ølstykke og Jyllinge, hvis behovet opstår.

På holdet prioriterer vi kvaliteten i hvert enkelt træningspas og står ved, at træningen er et mål i sig selv. Træningen er derfor præget af stor variation indenfor alle fire stilarter.
Masters kan også blive et konkurrencehold. Op til stævner træner vi målrettet mod svømmernes specialediscipliner, således at de får stor mulighed for at specialisere sig i teknik og udvikle den fornødne fysiske kapacitet til at kunne prøve kræfter med danmarks øvrige mastershold. Stævneforslag kunne være 4 gange om året, men det er intet krav at deltage i stævner, alligevel  skal holdet  altså tegne sig for seriøst træning og samtidigt huske at have det sjovt!

Aldersgrænsen for at blive Master er 25 år. Men er du yngre er du også meget velkommen på dette hold. Er man under 25, er man i "Pre-master"-gruppen.
Der er mulighed for at komme ind under A6 startfællesskabet senere, og der vil også blive tilbudt de enkelte at tage officialskurser, så man kan hjælpe i A6 ved stævner. Vi håber at mange af jer med vand i blodet kunne finde lysten frem igen, ser i siden her så hjælp os, spred budskabet, så vi kan få gang i et godt mastershold. www.svommeleder@slsk.dk

Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Muslinger - Baby (MUS)
Dette hold er for babyer fra 0 til 24 mdr.

Spædbørn elsker at være i vandet, og det er sundt for dem. Babysvømning styrker barnets motorik og muskler, samtidig med at der er en sammenhæng mellem vand og velvære, som barnet kender fra fostertilstanden.

Børn, der går til svømning, får meget tidligt et indtryk af deres egen kropsbalance og nyder fornemmelsen af at flyde og det tætte samvær med forældrene.

En anden vigtig grund til at gå til babysvømning er, at har barnet vænnet sig til vand, fra det er ganske lille, undgår det lettere at blive grebet af panik, og dermed risikere at drukne, hvis det skulle falde i vandet ved et uheld senere i livet.

En babysvømmer forbliver vandglad, og vandglæden lærer barnet respekt for vand, samtidig vil barnet på længere sig have nemmere ved at lære at svømme korrekt. Vi underviser uden brug af armvinger og bælter.

I Slangerup Svømmeklub foregår babysvømning i et bassin, hvor vandet er 32º varmt og med erfaren underviser i vandet, her er også plads til babyer med små handicap.
Vi tilbyder babysvømning på hold, hvor de yngste babyer er i alderen fra 5 uger til 2 år.
Tilmelding til dette hold giver adgang til 1 voksen pr. tilmeldte baby, Se vores babyfolder under info.Holdene 1,2,3 og 4 er fortrinsvis til baby 0-12 mdr. Løbende tilmelding. 
 
Ingen badebleer, bukser udleveres ved opstart. 
 
OBS! Se vores babyfolder under holdbeskrivelser. 
Næste niveu er vores krabbehold, hvor vi rykker barnet op ved 2 års alderen
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (17)

Søløver RØD (SØL)
Søløveholdet er for børn, som har været på krabbeholdene,  eller børn der er klar til at starte til svømning uden mor eller far i vandet. Undervisningen foregår i vores store varmtvandsbassin.
Selve holdet bliver inddelt i et Rødt hold og et Blåt hold, de røde er de nye og de mindste, eller de børn, hvor vi vurderer der stadig lige skal indlæres lidt, inden barnet er klar til at kunne modtage undervisning med lidt mere udfordring.
På dette hold vil vi gennem leg indøve og forberede de grundlæggende elementer i svømmeundervisning. Der undervises i dykning, flyd og glid, hop fra kant samt begyndercrawl, alt sammen indbygget i leg. Børnene på dette hold er fra 3 til ca 5 år, men den primære gruppe er de 3 og 4 årige.
Det er ikke til at vide på forhånd, om ens barn er klar til at svømme alene, er det for tidligt, så finder vi sammen en løsning, vigtigst er det, at barnet får gode svømmeoplevelser. Vi bruger ikke armvinger eller bælter i svømmeklubben, i stedet er vi gode til at holde i hånd i vandet. 
Er der særlige hensyn der skal tages, har barnet epilepsi, diabetes eller anden sygdom vi bør vide om, skriv til svømmeleder på:
 
På dette hold er der ingen forældre i vandet og der er kun adgang for tilskuere den første undervisningsdag og efterfølgende i.h.t den plan der ligger på www.slsk.dk og under nyheder Vi forbeholder os at kunne flytte et barn tilbage til evt. krabbehold i tilfælde af at barnet alligevel ikke kan undvære en forældre i vandet. Forældre bedes vente i cafeområdet og ikke i omklædningsrummene
 
Næste niveu er Delfinholdet, hvor barnet skal være 5 år for at rykke op - eller efter aftale med svømmeleder
 
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (7)

Voksne Begyndere (VB)
Holdet er for jer voksne, som aldrig har lært at svømme, eller som "bare" har lært skolebrystsvømning, måske er der også lidt vandskræk, det er aldrig forsent at lære at blive tryg i vandet og få lært at svømme. Vores meget dygtige underviser har haft rigtigt mange igennem hendes hold og mange fortsætter på voksne fortsættere.
Kom og tal med os i hallen eller skriv til svømmeleder@slsk.dk for mere information, der er også mulighed for en prøvetime.
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Voksne Fortsættere (VF)
Holdet er for dem der ikke bare vil svømme "når man har tid og lyst". Fælkles opvarmning og øvelser med instruktør, eventuelle fejl rettes.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Voksne Motion (VM)
Voksen motion uden instruktør.
Alt efter temperament kan du vælge et motionshold på en halv time eller 3 kvarter, disse hold er lagt i ydertimerne mandag, tirsdag, samt fredag i midterbanerne, så forældre har mulighed for at svømme, mens børnene modtager undervisning på de øvrige hold. Vi må svømme når vi har tiden i svømmehallen og voksne bliver priorteret til de sene tider.
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (3)

ADHD børn mix (ADHD)
Har dit barn ADHD eller lignende? er det svært at være i en større gruppe? på dette tidspunkt er der ro i hallen og vil tilbyder svømmeundervisning for børn der kan være i det store basin. planen er, at forældre svømmer med i starten og fremadrettet bliver undervisningen nogle gange med forældre og nogle gange uden forældre.
dette hold vil køre som et tilbud frem til jul og derefter blive evalueret på antal deltagere. kontakt svømmeleder for at høre om mulighederne 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Crawlhold for voksne +18 (crw)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

D holdet A6 (A6D)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Synkronsvømning (SYNKR)
Synkron svømning. Et pigehold og til dig der kunne tænke sig at lære det.

Synkronsvømning er en vandsport der kombinerer ynde, styrke, kontrol, smidighed og kondition. Det er en slags dans i vandet, hvori der også er en del gymnastiske elementer. Vandet er både en med- og modspiller i sporten. Man lærer at udnytte, at vandet bærer oppe. Men samtidig kræver synkronsvømning også en masse bevægelser, der løftes ud af vandet.

Det e en helt ny aktivitet og vi håber en masse glade piger kunne tænke sig at prøve dette. Kom og få en prøvetime.

 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Talent (TA)
Talentholdet er for drenge og piger i alderen 5 til 8 år. Dette hold udtages man til. Udtagelse kan ske på talentdage i Slangerup svømmeklub eller ved henvisning fra en instruktør i vores svømmeskole.
Ved talentdag og ved henvisning fra svømmeskolen, samt almindelig henvendelse fra intereserede gælder det, at træneren fra talentholdet skal godkende barnet til talentholdet.
 
Bliver man tilbudt plads på talentholdet, så er det et krav at barnet træner 2 gange om ugen, hvor søndag er den ene gang, lige nu træner talenterne tirsdag, fredag og søndag, i samråd med svømmeleder eller træner vælger man barnets anden svømmedag.
 
På talentholdet har barnet 2 prøveperioder, den første måned bruges på at finde ud af om det er noget man kunne tænke sig, derefter aftaler vi en prøveperiode på 3 måneder og efter de 3 måneder så bliver det besluttet om det skal blive til en fast plads på holdet.
Efter 6 måneder som fast, så kigger vi igen og laver en yderligere plan over svømmerens træning og hvor der skal trænes. Der vil blive tilbudt prøvesvømning på konkurrenceholdet A6, når træneren kan se at barnet er klar og der er plads i A6. Nogle børn er på talent længere end andre børn, ingen børn svømmeudvikler sig ens og det er vigtigt for barnet, at det er klar til de udfordringer der er på et konkurrencehold.
Uanset om barnet ender i A6 eller barnet vælger at stoppe på talent, så håber vi at have bidraget til nogle fantastiske år med svømning og vi håber også, at svømmeren har lyst til at fortsætte med at svømme og rykke over på et af de andre hold i svømmeskolen, det kan være Vilde Teens, vores motionshold, eller et Børn øvede hold, hvor vi også har en masse udfordringer. Endelig er der også vores dykke og snorklehold. 
 
 Vi sælger julekalendere på talentholdet og en del af overskudet går til holdet til en årlig udflugt, eller til træningslejren i uge 42.

 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (2)

Turbo Teens (Teens)
Er du mellem 10 og 15 år og elsker at tumle dig i vand? men gider ikke svømme frem og tilbage... Så er dette hold da lige dig, her kan du svømme og have det sjovt. Vandpolo, aquafittnes, aquajogging, dykning, undervandsrugby og måske lidt synkronsvømning er bare noget af det vi tilbyder. Fra september 2015 er der også en periode med livredningskonkurrence på programmet, det er bare for sjovt! - men det kræver noget af dig, er DU med på den udfordring?? 
Hvad med en løbetur inden svømning, eller en cykeltur - når holdet er startet så ser vi på hvor mange der er med på den udfordring og så kan ting ske....
Vi træner lidt sent, men har til gengæld plads til at fylde og være på og det er ret vanedannende at være på Turbu Teens.
Er der særlige hensyn der skal tages, har barnet epilepsi, diabetes eller anden sygdom vi bør vide om, skriv til svømmeleder på:
 
 
 
 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Vildbasser +8 (VIL)
Vildbasser, børn XL - Nu skal den have gas! Dette hold er til seje drenge og piger der gerne vil tumle i vand, svømme, prøve boldspild, måske vi også finder på at løbe en tur, vi ser hvordan holdet bliver, fantasien har ingen grænser her, jo flere jo sjovere - så tag kammeraten og veninden med og kom og giv den GAS! Her er plads til vilde børn og xl, sammen skal vi have det sjovt
 
Vi sælger også julekalendere på dette hold og sparer op til en udflugt ud af huset, der vil blive en årlig udflugt..
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Vildbasser øvede (vbø)
Holdet til øvede der gerne vil lave noget vildt i vandt
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

voksen motion/crawl (VOC)
Motionssvømning mens dit eget barn svømmer, eller har du købt et 10 turs kort til Crawl. som noget nyt har valgt at sætte instruktør på dette hold. Motionssvømmerne kan få hjælp til teknik - hvis det ønskes. de voksne der er på crawlholdet, får hjælp og evt. program.
Crawlsvømmerne aftaler med instruktøren hvilke dag de fortrinsvis ønsker. dette er et forsøg som vi håber i voksne vil svømme med på:) 
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Børn begynder Blåt hold (bbb)
Blåt hold
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (6)

Børn let øvede blå (BLB)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (5)

Delfin blå (Deb)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (9)

Søløve blåt hold (SØB)
Dette er blåt hold Søløverne og vi hører til i blå ende af basinet i det varme vand.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (4)

Teen fittnes og styrke dreng/p (Teens)
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)

Ekstra motion lukket hold (eks)
ekstra motion er et lukket hold . Tilmelding kan kun foretages gennem svømmeleder. Holdet kører med mindre antal gange end det øvrige hold.
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (1)

Instruktørholdet (INS)
Hold til instruktører og trænere til træning til basinprøven
Se hele beskrivelsen
Tilmeld/Læs mere - (0)
Klubmodul