Krabbeholdet - for børn over 2 år ( Vejledende )
 
Hvem svømmer på Krabbeholdet...
Børn, der er omkring de 2 år, børn der stadig gerne vil have en forældre med i vandet, og børn der er lidt utrygge. På dette hold er børnene mellem 2 og 4 - måske 5 - år, og alle børn har en voksen med i vandet.
 
Hvad laver vi så på Krabbeholdet...
Vi leger! - mange sjove lege, mærkelige lege, fantasifulde lege, og så tonser vi rundt i vandet og har det sjovt, samtidig med at vi også lærer de allerførste svømmetag.
Vi er helt vilde med at hoppe fra kanterne, vi dykker, nogle dykker helt ned på bunden, andre øver sig i at dykke, så næsen kommer under vandet. Her er plads til alle uanset mod og færdigheder.
 
Hvad vægter vi højt på dette hold...
At det foregår på børnenes præmisser, at vi lytter til det enkelte barn, at barnet bliver trygt og glad ved at være i vand.
Vi underviser også helst uden armvinger - bælte kan måske være en god ide, men er ikke nødvendigt. Vi har den holdning, at børn helst skal lære at svømme uden hjælpemidler. Alle børn kan svømme flere baner med arvinger, men det tæller ikke rigtigt. Vi mener, at hvis et lille barn kan svømme bare 1/2 meter uden armvinger, så er vi nået rigtigt langt.
 
Rart at vide...
Er dit barn renligt og uden ble, må I benytte badetøj efter eget ønske.
Bruger barnet stadig ble, har vi krav til badebukser.Spørg efter et par badebukser ved vores afkrydser.
Der er en forældre med i vandet, medmindre andet er aftalt.
Der er adgang til omklædningsrummene et kvarter inden svømmetid. Jeres tøj bør så vidt muligt lægges i skabene. De kan låses med en tyver eller en skabsmønt, som kan købes hos afkrydseren til kr. 10,00 - husk lige penge. Mønten kommer ud igen efter brug.
Alle skal vaskes - også de små børn. Se badereglerne i baderummene.
Fotografering er tilladt, men vi skal vide, hvem der fotograferer, og hvilket barn der skal tages billeder af.
Mobiltelefoner med camera er ikke tilladt i svømmehallen og omklædningsrummene.
 
Målsætninger... 
På krabbeholdet er det vores målsætning, at barnet er trygt ved at færdes i vandet og tør bevæge sig alene i vandet. Vi kan puste bobler, og vi tør hoppe i vandet uden en hånd at holde i. Vi får lært at dykke og glæden ved at bevæge sig alene i vandet, både over og under og uden hjælpemidler, at kunne lave raketter på mave og ryg og sidst men ikke mindst, have respekt for vandet.
 
Vi byder velkommen til krabbeholdet. 
Klubmodul